Om De Grønne Kokke

 

De Grønne Kokke er en multietnisk familieejet virksomhed, som lægger liv og sjæl i driften af jeres kantine.

Vi har mange års erfaring fra bl.a. Kroghs Køkken, og vi har over de sidste 10 år, specialiseret os i at drive kantiner på uddannelsesinstitutioner såsom Det Farmaceutiske Fakultet, Københavns Tekniske Gymnasium samt Københavns Professionshøjskole.

Vi driver i øjeblikket kantinen på 6 gymnasier i hovedstadsområdet samt kantinen på Nykøbing Katedralskole på Falster.

Vi kender efterhånden behov og ønsker for de næsten 10000 studerende og ansatte, der har deres daglige gang på de 7 uddannelser, hvilket giver os en unik mulighed for, hele tiden at være fuldt opdateret med krav og ønsker til fremtidens mad

Højt fagligt niveau kombineret med engagement og service er det, der beskriver vores erfarne kokke og dygtige medarbejdere bedst.

Vi brænder for det vi laver og det kan både smages og ses.

 

Det vi ligger størst vægt på er:

  • Prisvenlig kantinedrift
    – Så alle har mulighed for at benytte kantinen.
  • Sund og varieret mad
    – Det er altid vigtigt for os at have sundheden i fokus
  • Friske og bæredygtige råvarer
  • Fleksibelt samarbejde med studerende, ansatte og ledelse

 

Udover at levere gode mad oplevelser i dagligdagen, tilbyder vi også mad til receptioner, forplejning til kurser, eksamen, frokostordninger samt levering af mad til skolens festlige arrangementer – også aften og weekend.

Vi har små krav til minimum antallet af kuverter og vi kan til enhver tid matche ethvert budget og stadig levere en god kvalitet og et bredt udvalg.