Om de grønne kokke

 

De Grønne Kokke er en familie ejet virksomhed som ligger liv og sjæl i driften af jeres kantine.

Vi mange års erfaring fra bl.a. Kroghs Køkken, og vi har over de sidste par år specialiseret os i at drive kantiner på udannelse institutioner så som Det Farmaceutiske Fakultet, Københavns Tekniske Gymnasium samt FYS/ERGO.

Vi driver i øjeblikket kantinen på Det Farmaceutiske Fakultet, Ørestadens Gymnasium samt, Metropol skolen afdeling af sygepleje skolen samt og vi kender derfor efterhånden de daglige behov for de næsten 5000 studerende og ansatte, der har deres daglige gang på de 3 uddannelser.

Vi har gennem samarbejdet udviklet gode forhold til de studerende, ansatte, gæster og alle de andre kunder, som vi servicerer gennem De Grønne Kokke. Vore erfarne kokke og dygtige personale fokuserer hver dag på at give alle en god mad oplevelse ud over det sædvanlige.

 

 

 

Udover at levere gode mad oplevelser i dagligdagen, tilbyder vi også mad til receptioner, forplejning til kurser, eksamen, frokostordninger samt levering af mad til skolens festlige arrangementer – også aften og weekend.

Vi har små krav til minimum antallet af kuverter og vi kan til enhver tid matche ethvert budget og stadig levere en god kvalitet og et bredt udvalg.

 

Det vi ligger størst vægt på er:

  • Prisvenlig kantinedrift
    – Så alle har mulighed for at benytte kantinen.
  • Sund og varieret mad
    – Det er altid vigtigt for os at have sundheden i fokus
  • Friske og økologiske råvarer
  • Fleksibelt samarbejde med studerende, ansatte og ledelse